Summa sidvisningar

fredag 20 maj 2011

Jasså?

Måste bara säga att jag fullkomligt ÄLSKAR vår baby monitor. Den är helt outstanding! Löjligt bra räckvidd, aldrig störningar, termometer med larm... Och bäst av allt. Godnattvisor. Som får ungen att somna. Som man dessutom kan starta från hand enheten så man slipper gå in på sovrummet för att starta om när det behövs. I LOVE IT! Så många gånger som jag har kunnat springa ner och byta i tvättmaskinen när Adrian har sovit. Och nu lyckades "den" få William att sova, trots att jag suttit med honom och myst i nästan en timme utan att han ens blundade. Göttans!

Har kollat på nyhetsmorgon, som vanligt, och det har varit en massa diskussion om de nya uppgifterna kring Kungen och hans vän och bilderna på Kungen i "besvärande" situationer.
Nu är jag inte hundra insatt i hela historien, men en sak stör mig med boken och hela historien. INGEN, hur publik den personen än är, är skyldig att blottlägga hela sitt sex- och kärleksliv. det har INGENTING med ens ställning (haha) att göra. Ens kärleksliv rör bara en själv och de som är inblandade, sedan har ingen annan att göra med vem man är tillsammans med. Otrohet är förjävligt, men det är fortfarande personligt och inget som någon annan har rätt att ta del av. Det tillhör det allra mest privata. Dessa förbannade iglar till "journalister" som tror de gör världen en tjänst när de gräver upp otrohetshistorier om makthavare och kända personer, det gör mig bara irriterad. So what om Kungen skulle ligga med självaste Stadsministern, det är väl mellan dem och deras familjer, INGEN annan? Skulle journalisterna själva vilja bli granskade där man gräver fram snaskiga detaljer om deras kärleksliv? Vad för sexleksaker de har beställt på nätet, vem de låg med när de var på julbordskryssning förra vintern, bilder på gamla ligg från resan till Kos för 10 år sedan... För det måste väl vara vår rätt att ta del av det? Eller hur? De är ju också "kända" personer. Att man granskar makthavare, företag osv och tar upp mutskandaler och brott, det är helt ok. Det är jätte bra! Men så länge sexet inte handlar om BROTT (pedofili osv) så är det orelevant.
Nä, låt sex och kärleksliv vara upp till var och en. Ingen annan har med det att göra. Punkt.

Nä, jag borde sova. Har suttit i soffan med William hela natten, så att bara få ligga ner en stund känns rätt lockande..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar