Summa sidvisningar

tisdag 19 april 2011

Det är inte det minsta synd om dig!

Vissa har väldigt svårt för det här med mitt och ditt. Själv förstår jag inte problemet. Bara för att en cykel står olåst betyder inte det att jag kan ta den. Men så tycks vissa resonera.
Ungefär samma resonemang verkar vissa ungdomar ha, när de sätter andras saker i brand.
Läste om nattens händelser, och jag blir så heligt förbannad!(Du kan läsa här)

INGEN frustration eller missnöje i världen ger någon rätt att elda upp andras saker!! Jävla skitungar rent ut sagt! Bilar är dessutom inga småsaker som folk kan köpa nytt "bara sådär"
Vet ni vad de bilarna betyder för just de personerna? Kanske är det enda sättet för dem att ta sig till läkaren. Kanske sitter de hemma och väntar på att kunna åka till BB. Kanske hade de precis köpt sig en bil för sina surt förvärvade pengar för att kunna ta sig till det nya jobbet som de nu inte kan. Att sedan dessutom kasta sten och annat på både brandmän och polis... Gaaahhh!!
Vad är fel i huvudet på er?!?!

TÄNK EFTER! Det är inte synd om er som gör det här. Inte det minsta. Jag hoppas ni får ett ordentligt kok stryk av antingen polisen eller era föräldrar så ni förstår vad fan det är ni håller på med.
Sen skall ni ta mig F jobba igen det ni har förstört, det finns massor av jobb ni kan utföra gratis för att till viss del gottgöra vad ni gjort.
IDIOTER!!!

Varför skall det daltas så med folk som gör allvarliga fel/brott?? Samma med brottsprovokation.. Men snälla nån... Om någon pedofil lockas fram med brottsprovokation, vad är då problemet? De kan ju för helvete inte påstå att de inte hade begått brottet om det inte blivit fram provocerat... Blir man tagen med händerna i kakburken så blir man. Man kan inte komma och påstå att man bara gjorde det för att brottet låg där och bara väntade på en. Det är ingen ursäkt..

Dalta med dem som förtjänar det istället... SOm alla stackars barn i alldeles för stora barngrupper. Eller alla äldre som glöms bort, som får skit mat på sina boenden osv.
Det skall löna sig att vara snäll, inte som idag, när elakast vinner...

USCH!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar